Kindertheater seizoen & Z8 Kinderkleding

Sinds jaar en dag is er veel animo voor het kindertheater seizoen. Het is zaak om je op tijd aan te melden aangezien er vaak vanuit het voorgaande seizoen direct veel aanmeldingen binnenkomen. De kaarten zijn beperkt en zeer populair.
Niet alleen via scholen krijgen we veel aandacht, maar ook vanuit de losse verkoop kunnen we rekenen op veel aandacht.  De kleding wordt zoals ieder jaar verzorgt vanuit het hippe merk Z8 kinderkleding. Z8 kinderkleding staat garant voor comfort en de kinderen dragen de kleding graag. Het hele seizoen wordt voornamelijk gesponsord door dit merk en wij van Theater NV zijn blij met de bijdrage die ieder jaar weer wordt geleverd. Niet alleen in cultureel opzicht een belangrijke investering, maar ook voor de verbinding onderling. Vanuit de overheid wordt de subsidiekraan stevig dichtgedraaid voor dit soort initiatieven dus is het fijn om een sponsor als Z8 kinderkleding te mogen verwelkomen. Overigens is de z8 Sale momentaal aan de gang!

Het is voor kinderen belangrijk om zich ook cultureel te ontwikkelen en te zien of er wellicht interesse ontstaat in het uitvoeren van een artistiek beroep zoals het acteervak. Waar zouden we zijn zonder acteurs. Er zouden geen voorstellingen of films meer gemaakt kunnen worden door het tekort aan aanmeldingen. Door het kindertheater zien we de acteurs in spe hun hart ophalen met zich op een potentiële toekomst in het acteervak. Ieder jaar ontdekken we weer nieuwe talenten die we anders wellicht nooit hadden kunnen zien spelen.

Het is een absolute win win situatie voor zowel de kinderen, het theater als het merk Z8 kinderkleding. De kinderen verrijken zich met potentiële groei. Het theater ontdekt nieuw talent en het merk krijgt de aandacht die het verdiend. De mensen van Z8 kinderkleding hebben ons op eigen initiatief benaderd, omdat zij zelf zeer fervent theaterbezoekers zijn en ook inzagen dat een beetje hulp welkom was. De samenwerking verloopt zich soepel en naar ieders wens.