Onafhankelijk energieleveranciers vergelijken

 

Je ziet ze vaak voorbij komen, vergelijkingssites waar je snel meer dan 28 Nederlandse energieleveranciers kunt vergelijken. Je denkt dat deze sites volledig onafhankelijk werken, maar helaas is dit minder vaak het geval dan je denkt. Gelukkig zijn er ook websites die onafhankelijk energieleveranciers vergelijken.

Energieleveranciers vergelijken via Consumind

Consumind vergelijkt meer dan 28 energieleveranciers onafhankelijk met elkaar. Ook kleine en minder bekende energieleveranciers worden in de vergelijking meegenomen. Energieleveranciers waar niet iedereen zich kan aanmelden, omdat zij bijvoorbeeld alleen energie leveren aan huur woningen of juist alleen koopwoningen, zijn uitgesloten in het vergelijk. Alle leveranciers hebben te maken met mondmaskers nu. Bekijk hier de producten op een rijtje. Zo weet je zeker dat de vergelijking altijd kloppend is en dat jij bij alle energieleveranciers terecht kan. Consumind levert daarnaast een speciale overstapservice voor een selecte groep energieleveranciers. Deze groep energieleveranciers is geselecteerd op basis van stabiliteit in de energie markt, trouw zijn aan het aanbieden van scherpe energietarieven en een uitstekende kwaliteit service bieden. Voor deze energieleveranciers gelden geen speciale of goedkopere energietarieven, alleen een extra deeltje service vanuit Consumind. Zij regelen bijvoorbeeld de gehele overstap voor je of zorgen dat de overstapboete van je oude energieleverancier aan je wordt terugbetaald.

Onafhankelijk energievergelijk direct in jouw mailbox

Wanneer je gebruik wilt maken van het onafhankelijk energieleveranciers vergelijken via Consumind, vul je jouw gegevens en een recentelijk jaarverbruik van de woning in op de website. Je ontvangt binnen 2 minuten de onafhankelijke energievergelijking in je mailbox. Deze vergelijking is volledig objectief en niet gekleurd naar de leveranciers. Wanneer je kijkt op de websites van de energieleveranciers, zie je dezelfde energietarieven als in de vergelijking. Wel zo netjes en handig voor het energieleveranciers vergelijken.

Wat te doen na het energieleveranciers vergelijken?

Na dat je klaar bent met de vergelijking, heb je twee mogelijkheden:

  • Zelf de overstap regelen naar een energieleverancier uit de onafhankelijke vergelijking
  • Via de website van Consumind gebruik maken van de overstapservice naar één van de geselecteerde energieleveranciers.

Mocht je gebruik willen maken van de overstapservice, dan kun je dit doen via de website van Consumind. Je krijgt direct een aanbod te zien op basis van jouw gegevens met daarbij de jaarlijkse kosten en het termijn bedrag. Binnen 5 minuten kun jij dus al een nieuw contract afsluiten. Wil je gebruik maken van een andere energieleverancier? Dan kun je het beste zelf contact opnemen met de leverancier. Zij zullen je verder helpen bij het sluiten van een nieuw contract.